Podstrona: POLITECHNIKA RZESZOWSKA im. Ignacego Łukasiewicza / Strona: 310

Aktualności

27 Gru

Centrum sportów zimowych w Bezmiechowej. Spotkanie rektora z marszałkiem...

19 grudnia br. na Politechnice Rzeszowskiej odbyło się spotkanie rektora Tadeusza Markowskiego z marszałkiem województwa podkarpackiego Władysławem Ortylem.
22 Gru

[AUDIO] Kooperacja Politechniki Rzeszowskiej z Polskimi Liniami Lotniczymi LOT

22 grudnia br Politechnika Rzeszowska zawarła umowę o współpracy z PLL LOT S.A. Porozumienie dotyczy szkolenia studentów i pozyskania kadr.
 
21 Gru

Spotkanie z przedstawicielami Pratt&Whitney na WEiI

21 grudnia br. na Wydziale Elektrotechniki i Informatyki PRz odbyło się spotkanie prezesa Pratt & Whitney Rzeszów Marka Dareckiego z władzami uczelni i wydziału.
20 Gru

[AUDIO] JM Rektor PRz składa świąteczne życzenia

Prof. dr hab. inż. Tadeusz Markowski - rektor Politechniki Rzeszowskiej składa świąteczne życzenia.
 
20 Gru

Wydział Mechaniczno-Technologiczny – nowa jednostka uczelni w Stalowej Woli

Rektor Politechniki Rzeszowskiej zadecydował o przekształceniu dotychczasowego Zamiejscowego Ośrodka Dydaktycznego w Stalowej Woli w Wydział Mechaniczno-Technologiczny.
19 Gru

Nowe doktoraty w nowych dyscyplinach na Wydziale Budowy Maszyn i Lotnictwa

Mamy dwóch pierwszych doktorów inżynierii materiałowej oraz inżynierii produkcji.
 
16 Gru

Prof. Marek Orkisz nagrodzony przez Ministra

Prof. dr hab. inż. Marek Orkisz otrzymał od Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego nagrodę I stopnia za osiągnięcia organizacyjne.
16 Gru

[AUDIO] Pokopana ta piłka… Politechniczni studenci-sportowcy (2)

Konrad Dybaś to mistrz Polski we freestyle football i student Politechniki Rzeszowskiej.
 

Biuro Prasowe zastrzega sobie prawo skracania i opracowywania artykułów oraz zmiany ich tytułów.

Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję